Serviceydelser

Kurser

Det er muligt at få skræddersyet kurser á la "Hvad skal vi igennem før vi kan CE-mærke firmaets produkter?", hvor indholdet er helt tilpasset det eller de produkter som firmaet fremstiller eller importerer.

Der kan også laves bredere kurser for organisationer mv. hvor de nye regler gennemgås i mere generelle træk.

Ring - eller skriv en email, så finder vi en løsning der passer!

Praktisk hjælp til CE-mærkning

Står man som EU-importør eller som fabrikant - og kan man ikke overskue de til tider komplekse EU-regler, så er der praktisk hjælp at hente!

Jan Roed giver ikke kun vejledning om hvilke CE-mærke direktiver, der skal overholdes, men også vejledning om "de andre" direktiver og forordninger man skal overholde, samt hvilke standarder, der skal bruges.

Der kan også ydes praktisk hjælp til at få styr på risikovurderingen, samt de andre dokumenter, der skal indgå i det tekniske konstruktionsdossier, som lovgivningen kræver.

Er mine indkøb fra Asien sikre at bruge?

Mange ting på bl.a. Alibaba.com frister med lav pris, når man skal indkøbe delelementer til det produkt som man er ved at få produceret i eget navn, men er det nu også sikkert nok? Hvad skal man kræve?

Er der en let måde at lave indgangskontrol på så man opnår en lidt større sikkerhed imod snyd? Her er der ingen 100% løsninger (uden at man laver total test på alt), men man kan komme langt med relativt enkle visuelle tjek, samt lidt meget billigt testudstyr.

Har du andre udfordringer?

Ring og lad os tale om det - der er næsten altid en løsning.

follow me on facebook

Jan Roed, Vestvej 17, 3450 Allerød, tlf. +45 5383 3692 , email: info@janroed.dk, web: www.janroed.dk, CVR-nr: 37310204